Добредојдовте на интернет презентацијата на СДИ Плакари

Целта на менаџментот на СДИ Плакари и тимот на архитекти е преку секојдневен контакт со купувачот, преку дизајнот, квалитетот на производството и монтажата да достигне ниво кое на клиентот ќе му обезбеди едно ново, долгорочно искуство. Што и да планирате, ќе ни биде задоволство да Ви ги ставиме на располагање нашата инспирација и искуство стекнато преку многубројните завршени проекти.

 


Што правиме

picture

СДИ логото не прати веќе 10 години во кои нудиме услуги во полето на внатрешното уредување:
- Различни и флексибилни решенија за плакари со лизгачки врати кои овозможуваат слободно организирање на Вашиот простор;
- Мебел по мерка, направен од различни материјали доаѓаат со европски сертификат и долгогодишна гаранција.


Од проект до реализација

picture

Тимот на архитекти во СДИ Плакари стои на располагање за решавање на секој Ваш проблем во ентериерното уредување.

Од директна комуникација со клиентот преку разговор за можните решенија, па се до осмислување, монтажа и финална реализација на договорената цел.

Што правиме

icon

Проектирање и изведба на ентериери

Дел од нашите решенија ...

icon

Партнери

Komandor

 

 

 

 

 

  

Рекоа за нас

quote  "Кога мислев дека нема решение, случајно се сретнав со тимот на СДИ Плакари и она што успеаа да го направат е неверојатно."

Слаѓана Т.

Новости

quote  "По повод 10 годишнината на СДИ Плакари во Февруари и Март 2012 година, 15% ПОПУСТ на сите наши системи за плакари со лизгачки врати."

Локација

Контакт

+ 389 2 32 33 077
info@sdiplakari.com.mk
11ti Oktomvri 86 lok. 7
1000, Skopje

Facebook