За нас

СДИ Плакари

Мисија

СДИ логото - „современо дизајнирани идеи“ само по себе го објаснува процесот на соработка со клиентот. Идејата е Ваша а реализацијата наша, е мотото кое не прати веќе 10 години, во кои земаме значајно место во полето на внатрешното уредување, дизајнот и проектирањето како во рамките на Р. Македонија, така и надвор од неа.
Сите Ваши прашања без никаков проблем ќе бидат одговорени во нашиот продажен салон во центарот на Скопје, каде ќе се запознаете со нашата секојдневна цел, да на најпрофесионален можен начин се задоволи секое барање на клиентот кое го правиме преку директна комуникација.

Рекоа за нас

quote  "Кога мислев дека нема решение, случајно се сретнав со тимот на СДИ Плакари и она што успеаа да го направат е неверојатно."

Слаѓана Т.

Новости

quote  "По повод 10 годишнината на СДИ Плакари во Февруари и Март 2012 година, 15% ПОПУСТ на сите наши системи за плакари со лизгачки врати."

Локација

Контакт

+ 389 2 32 33 077
info@sdiplakari.com.mk
11ti Oktomvri 86 lok. 7
1000, Skopje

Facebook