Контакт

Контактирајте неВи благодариме за интересот за СДИ Плакари

Локација

АдресаЛокација

Адреса
11-ти Октомври 86 лок.7
1000, Скопје

Е-маил: info@sdiplakari.com.mk
Веб: www.sdiplakari.com.mk
Телефон:+ 389 2 32 33 077

Facebook


Голема мапа

Рекоа за нас

quote  "Кога мислев дека нема решение, случајно се сретнав со тимот на СДИ Плакари и она што успеаа да го направат е неверојатно."

Слаѓана Т.

Новости

quote  "По повод 10 годишнината на СДИ Плакари во Февруари и Март 2012 година, 15% ПОПУСТ на сите наши системи за плакари со лизгачки врати."