Портфолио

Спални соби

Спални соби

Најразлични решенија за плакари тип СДИ за спални соби, во комбинација со кревети, наткасни и комоди по мерка.

Детски соби

Детски соби

Иновативни решенија на најразлични печатени апликации, кои ќе ја разубават Вашата детска соба, плакари, кревети и работни бироа.

Дневен престој

Дневен престој

Огромен број на најразлични материјали и окови кои ќе претставуваат украс на Вашиот дневен престој.

Ходник

Ходник

Комплетни решенија за сите видови предсобни простори. Можност за нивно максимално искористување.

Деловен простор и хотели

Деловен простор и хотели

Функционални решенија за модерната канцеларија и хотелски програм за целосно уредување на хотелски соби.

Преградни врати

Преградни врати

Системите на СДИ Плакари воедно може да се користат и како визуелни прегради на Вашите простории.

Рекоа за нас

quote  "Кога мислев дека нема решение, случајно се сретнав со тимот на СДИ Плакари и она што успеаа да го направат е неверојатно."

Слаѓана Т.

Новости

quote  "По повод 10 годишнината на СДИ Плакари во Февруари и Март 2012 година, 15% ПОПУСТ на сите наши системи за плакари со лизгачки врати."

Локација

Контакт

+ 389 2 32 33 077
info@sdiplakari.com.mk
11ti Oktomvri 86 lok. 7
1000, Skopje

Facebook