Услуги

Плакари со лизгачки врати Проектирање и изработка

Плакари со лизгачки врати

Нашите плакари се изработуваат според Вашиот простор, при што се земаат во предвид основните стандарди за максимално и најефикасно искористување на расположивиот простор за гардеробирање и складирање.
Лизгачките системи кои ги нудиме се од реномираната фирма Командор која нуди 10 годишна гаранција на квалитетот и користењето. Системите нудат огромен број комбинации во однос на материјалите кои се употребуваат, со што многу лесно можат да се вклопат во Вашиот простор.

Мебел по мерка Проектирање и изработка

мебел по мерка

Изработуваме мебел за спални соби, детски соби, днавни соби и кујни од различни материјали исклучиво од европско потекло како што се:
кревети, наткасни, комоди, кујни, работни маси...

Градби од Б категоријаПроектирање и изведба

Градби од Б категорија

Вршиме проектирање на идејни решенија за градби од Б категорија и целосни ентериерни решенија со изведба. Поседуваме лиценца Б за проектирање и нашиот тим е подготвен да одговори на сите Ваши проектантски барања.

Кажаа за нас

quote  "Прекрасно решение. Одлично се вклопи во нашиот дом. Благодарам"

Дарко Д.

Новости

quote  "По повод 10 годишнината на СДИ Плакари во Февруари и Март 2012 година, 15% ПОПУСТ на сите наши системи за плакари со лизгачки врати."

Контакт

+ 389 2 32 33 077
info@sdiplakari.com.mk
11ti Oktomvri 86 lok. 7
1000, Skopje

Facebook